Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Start me up, cursuri de antreprenoriat pentru tineri

Start me up, cursuri de antreprenoriat pentru tineri

01.06.2013

Sa fii antreprenor este un lucru frumos si provocator, intrucat antreprenoriatul nu inseamna doar dezvoltarea unei afaceri ci si dezvoltarea personala si descoperirea de noi abilitati.

Se spune ca anumite lucruri e bine sa le inveti atunci cand esti tanar si asta pentru ca mintea ta este mai maleabila, poate cuprinde si accepta mai multe. De aceea, in vara asta, cei de la Akcees ii invita pe tineri la cea de a doua editie a scolii de antreprenoriat “Start Me Up”. Prin acest program tinerii vor fi educati, instruiti si provocati sa-si atinga visele de antreprenor.

Intr-adevar, poate traim vremuri economice ceva mai dificile, poate ca in Romania este putin mai greu sa fii antreprenor, insa prin programul “Start Me Up” si prin intermediul speaker-ilor poti invata multe lucruri pentru a face fata dificultatilor ce pot aparea in viata de antreprenor. Mai mult decat atat, aceasta scoala de vara iti va deschide noi orizonturi si te va ajuta sa cunosti oameni si sa legi prietenii si poate chiar colaborari.

La acest eveniment va veti intalni cu speakeri precum Dragos Anastasiu (investitor, Presedinte Eurolines si TUI Travel Center), Bogdan Iordache (Co-Fondator How to Web si TechHub) sau Daniel Dragomir (Co-Fondator si CEO TechHub). Evenimentul este organizat cu sprijinul Microsoft, SAP Romania, Okapi Studio, Skobbler, [e-spres-oh] si al partenerilor logistici Pensiunea Speranta, TechHub Bucharest, How to Web, Smart Bill, Red Bull si Brandshout.

Mai multe detalii despre cursurile de antreprenoriat oferite in cadrul acestui eveniment le puteti gasi pe urmatorul link -> Start Me Up!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol