Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Stirile mondene din Romania

Stirile mondene din Romania

21.02.2013

Dragii mei, se spune ca prostia circula, eu va zic ca umbla. Are maini, picioare, forma de om si e prezenta mereu la televizor.

Pentru mine timpul liber este un lucru rar, dar si mai rar este privitul la televizor. Stirile care ma intereseaza le adun mereu de pe internet, insa aseara nu stiu ce-mi veni si am zis sa vad ce stiri mondene sunt la TV in Romania.

Prin urmare am facut o cautare pe Youtube, iar ce am gasit vreau sa zic ca m-a lasat fara cuvinte si mi-a intors stomacul si ficatul pe dos.

Se pare ca la moda este sa faci emisiuni cu Ioana Tufar si in care sa prezinti cleiul ei din urechi, mizeria dintre degetele de la picioare si unghiile neingrijite. Eventual sa o intrebi daca si-a schimbat chilotii, daca s-a spalat inainte de a se schimba. Iar ca bonus, pentru privitorii ce au reusit cu stradanie si emiteral sa rezinte pana la capat, sa le arati ce gandaci are in baie. Nu deĀ  alta, dar cum e monden poate vrea careva niste astfel de modele.

Bineinteles ca trendul de emisiuni mondene este mai larg, dar cu acelasi spectru de gunoi. Astfel o mare emisiune de succes a fost cea in care doua tute se bateau pentru un mascul viril, feroce si bogat. Nimeni altu decat manelistul Puta Guta. Emisiunea a fost filmata printre pocnituri, dumnezei, morti si alte obiecte bisericesti puse frumos in injuraturi.

Oare cum e posibil sa faci astfel de emisiuni, chiar s-au terminat toate stirile de pe planeta si a trebuit sa va injositi atat de mult? Sa demonstrati cat de gunoaie sunteti difuzand astfel de mizerii?

Personal nu cred sau cel putin sper, ca gradul de prostie a telespectatorilor sa nu fi crescut atat de mult incat altceva ei sa nu mai fie in stare sa inteleaga.

S-a pierdut orice farama de omenie si bun simt. Prostia groteasca la superlativ este vedeta la televizor in Romania!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol