Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Tableta Microsoft Surface

Tableta Microsoft Surface

06.10.2012

Tableta Microsoft Surface va fi lansata pe data de 26 octombrie la miezul noptii. Inca nu inteleg care e faza asta cu lansarile de gadgeturi la miezul noptii, probabil ca e luna plina ori are vreo conotatie mult mai mistica sau omul pe jumatate adormit si pe intuneric nu prea vedea defectele aparatului si il cumpara. 🙂

Oricare ar fi motivul, norocul celor ce asteapta cu multa ardoare tableta microsoft surface este ca data lansarii va fi intr-o vineri, asa ca ce e mai placut decat sa vii acasa, dupa o saptamana de munca, sa iti faci o cafea si sa astepti lansarea unei tablete?

Despre tableta surface, ca si dispozitiv, nu pot spune decat de bine, cel putin la prima vedere, are un aspect foarte placut, competitiv cu cel al tabletei Ipad, iar ca si configuratie tehnica este una destul de puternica, insa tipic celor de la Microsoft, trebuia sa fie si o buba pe undeva, iar buba este sistemul de operare Windows 8 care nu este tocmai ce ar trebuit sa fie, insa despre asta vom discuta intr-un articol viitor.

Revenind la tableta microsoft surface, ea a fost conceputa in doua variante, Windows RT de 599$ si Windows PRO la “doar” 999$ (ce desktop imi iau la banii astia).

Intrand putin in amanuntele tehnice ale acestei tablete, descoperim ca versiunea Windows RT are o greutate de 676gr cu o grosime de 9.3mm, un ecran HD cu diagonala de 10.6inch (sc Samsung Tab2), conectivitate microSD, USB 2.0, Micro HD Video, 2×2 mimo antennae si un spatiu de stocare de 32gb expandabil la 64gb.

Versiunea Pro a tabletei Microsoft Surface este ceva mai generoasa si puternica, cu o greutate de 939gr si o grosime de 13.5mm, aceasta are in dotare un ecran FULL HD de 10.6inch, conectivitate microSDXC, USB 3.0(we going fast), MiniDisplay Port Video, 2×2 mimo antennae cu un spatiu de stocare de la 64gb expandabil pana la 128gb(asa da spatiu, pot circula mai lejer)

Cum e tipic celor de la Microsoft, trebuia sa fie si o veste proasta, in ceea ce priveste conexiunea la internet, tableta Microsoft Surface suporta doar WI-FI, pentru conectivitatea 3G si 4G vom mai avea de asteptat.

Si cum pentru mine o tableta nu e tableta daca nu are conexiune de internet mobila, pot spune despre Microsoft Surface ca este doar un gadget cu aspiratii, un wanna be simpatic ce va avea de asteptat pana sa concureze puternic cu renumita tableta Ipad sau cu Samsung Tab 2.0

Intro Microsoft Surface

 

Daca ti-a placut, distribuie acest articol