Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Taieri bugetare sau Nesimtirea loveste din nou

Taieri bugetare sau Nesimtirea loveste din nou

30.07.2013

Din ’89 incoace, de la un an la altu, fiecare Escu isi bate sula de poporul roman cum vrea muschii lui si a celor care-l conduc pe scara ierarhica. Ma uit cand si cand la scena politica sperand sa vad un om(de multe ori am senzatia ca ma uit la Zoo) caruia sa-i zic “Bravo! Admir ceea ce ai facut!” Din pacate insa ii tot dau cu Vitamina C si Emiteral sa-mi mai taie senzatia de scarba care ma incearca.

Astazi dimineata am zis sa citesc si eu presa, cea online ca naiba mai cumpara ziare, si mi-a picat privirea pe o stire absolut uimitoare. Cica Guvernu, intr-o criza de sclipire de geniu, dupa ce s-a scobit toata noaptea-n cur, a zis sa modifice bugetul pe 2013. Astfel au facut taieri majore si importante la ministere precum Educatie, ca doar la noi Bacul se trece cu barca, Agricultura, ca si noi putem manca rahat ca si ei, doar ca la propriu, Sanatate, pentru ca pe noi oricum ne doare-n fund de ei, iar banii taiati i-au pus la alte structuri importante ca SRI, SIE, CSM, DNA, deobicei baietii aia care nu produc nimic(decat pagube) si care asculta ce aberezi tu la telefon cu colegul de banca.

Acum nu stiu ce sa mai cred si ma gandesc care o fi fost motivul acestei taieri? Produc mai multi bani toate acele retele securiste si de procurori sau este rezultatul bunei coabitari dintre presedinte si prim ministru?

Probabil ca s-a descoperit faptul ca retelele securiste si de procurori politici produc mai multi bani decat Educatia, Sanatatea si Agricultura, structuri care de la Revolutie incoace se tot chinuie fiecare jepcar de politician sa le distruga.

Sau poate sa fi fost o chestie pur politica. Adica ori baietii astia-s rasplatiti pentru toate activitatile prin care i-au deservit pe anumiti politicieni, ori cineva incearca sa-i cumpere si sa-l lase pe unu fara aceste jucarii.

Dar oricare ar fi motivul, eu ca cetatean al Romaniei ma simt ofensat profund si inca o data cei care coduc aceasta tara dau dovada de nesimtire si idiotenie congenitala.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol