Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Tamaioasa din 89

Tamaioasa din 89

02.05.2013

Pentru ca Pastele sta sa se apropie, iar masa va fi incarcata de fel si fel de chestii delicioase, m-am gandit sa va fac si o recomandare pentru a va delecta papilele gustative.

Va spuneam mai demult ca am avut placerea sa fiu invitat de catre Vincon la o degustare de vinuri si cognac(coniac). Printre multe sortimente delicioase, trebuie sa recunosc ca am intalnit si unul de exceptie, Tamaioasa din 1989.

Eu cu vinul dulce nu ma impac absolut deloc, nu-mi place sub nici o forma, insa acest vin este exceptia care intareste regula. Daca ar fi vreodata sa beau un vin dulce, cu siguranta va fi Tamaioasa de la Vincon.

Nu ma pricep la vinuri si nu sunt un specialist in degustari, dar va zic, fara sa exagerez, ca acest vin are o culoare exact ca aurul atunci cand este topit. Iar gustul este perfect echilibrat cu un “buchet” de arome de fructe ce te trimite cu gandul la paradis. In zilele toride vara, acest vin, servit rece, este perfect. Stiu ca vinul dulce se serveste la un desert, insa la cat de bun este, ar fi un sacrilegiu.

Avand in vedere gustul si anul in care a fost facut, pot spune ca aceasta Tamaioasa este cu adevarat revolutionara. Daca vreti sa incercati acest vin, puteti sa faceti comanda fie de la sediul Vincon, fie direct de pe siteul oficial http://www.vinconromania.ro/.

Aceasta sticla ascunde o licoare deosebita:

Daca ti-a placut, distribuie acest articol