Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Tepe pe Google Maps

Tepe pe Google Maps

14.12.2012

Cand crezi ca le-ai vazut si auzit pe toate, mereu apare ceva care sa-ti dea peste cap logica. Am auzit la viata mea de multe tepe, moduri de a insela si scheme care mai de care ciudate si complicate, insa tehnologia si imaginatia bogata au facut din Google Maps o noua cale de a da teapa.

Stiti prea bine cu totii ca pe Google Maps puteti pune locatii cu descriere si recomandari. Ei bine, un grup de turisti au zis sa faca turul Australiei si pentru ca sa se orienteze mai bine au ales sa foloseasca Google Maps si recomandarile utilizatorilor.

Plecand din Melbourne catre Colac au urmat un drum recomandat de catre utilizatori ca fiind foarte bun si fara nici o problema. Mai tarziu s-a dovedit ca acel drum era unul forestier si ca acolo ii asteptau un grup de hoti ce i-au lasat doar cu hainele de pe ei.

Turistii au fost descoperiti 24 de ore mai tarziu, legati in mijlocul padurii de catre politia din oraselul Colac. Prin urmare este foarte bine sa verifici o informatie din mai multe surse. La fel poti nimeri conform Google Maps la o pensiune de o stea in loc de un hotel de 4 setele cum era precizat in recomandari.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol