Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Termeni si conditii de utilizare

In primul rand nu imi asum responsabilitatea daca vreun articol de pe acest blog a schimbat intr-un fel parerea cuiva despre viata, cititorii sunt si vor ramane mereu factorul decisiv in ce priveste opinia si viata lor.

In al doilea rand precizez ca majoritatea articolelor sunt compuse, adica cu drepturi de copyright, iar unde ele lipsesc vor fi precizate sursele, asa ca aici ii rog pe cei care vor prelua pe viitor diverse articole, parti ale articolelor, continut text, poza, video, audio, de pe acest blog, sa prezinte si sursa.

Altfel spus, daca preiei ceva de pe acest blog, precizeaza si adresa blogului si link-ul catre respectivul articol, iar daca vrei sa preiei ceva care sa fie publicat in diverse medii ce produc bani(cu toate ca nu cred eu ca voi ajunge atat de faimos) atunci e musai sa-mi ceri si un acord in scris, contactandu-ma pe pagina de contact al acestui blog.

Nu va fi acceptat absolut nici un comentariu ce are tenta,nuanta, iz de SPAM (daca nu stii ce e spamu-ul “google it” sau asteapta un articol viitor in care voi vorbi despre el), de asemeni nici comentarii ce pot aduce grave injurii/daune unor persoane, comunitati, societati, credinte, s.a (sper ca nu o voi face nici eu prin articolele ce urmeaza, insa hei..cine stie, ma corectez din mers)

Catre cei care poftesc sa-si faca reclama pe acest blog, ei bine, dece nu, sigur ca se poate, insa ca prima conditie este ca eu chiar sa cred in acele produse, intrucat nu vreau sa aduc in atentia cititorilor acestui blog reclame la ambalaje, asta pentru ca apreciez mereu calitatea.

De asemeni, cum sunt si eu om, sunt supus greselilor(mai voite, mai dorite), daca consideri ca vreun articol scris de mine incalca anumite legi(scrise de altii) dar ce trebuiesc musai respectate, la fel, te rog sa ma contactezi si sa ma “cipuesti” de atentie cu privire la acele articole, precizand in contactul tau si linkul catre respectivele. La fel, ba chiar mai mult poate, vor fi apreciate atentionarile cu privire la greselile mele de gramatica, ortografie sau matematica.

Probabil si cu siguranta, pe viitor, aceasta pagina cu “Termeni si conditii de utilizare” va fi revizuita si modificata, de aceea nu ar strica sa-i mai faci o vizita cand si cand.