Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Terorismul si Mos Craciun, ce se ascunde in spatele acestor doua branduri mondiale

Terorismul si Mos Craciun, ce se ascunde in spatele acestor doua branduri mondiale

05.08.2013

Poate ca va intrebati ce treaba are Mos Craciun cu terorismul, ei bine are. Nu, Mos Craciun nu are de gand sa faca vreun atentat sau sa se arunce-n aer in mijlocul unui oras, insa fenomenul care-ipoarta numele atenteaza buzunarele adultilor. Astfel, de fiecare data Mos Craciun reuseste sa scoata bani chiar si din piatra seaca.

Problema se pune ca Mos Craciun vine o singura data pe an, pe cand de bani este nevoie tot timpul. Asa ca a fost inventat “terorismul”. Da, eu cred cu tarie ca acest fenomen este o inventie si nicidecum o necesitate sau un efect provenit in urma unei cauze.

Practic, nu pot crede ca e unu care se-naste intr-o coliba din desert, unde se afla ma-sa, tac-su si o capra, iar la varsta de 12 ani se uita asa spre cer si zice-n sinea lui “Cand voi fi mare ma voi face terorist. Am sa ma urc intr-un avion si voi busi 2 turnuri din America”. Sa crezi asa ceva este de un cretinism ilustru.

Terorismul, ca si Mos Craciun, a fost creat pentru a produce bani. Asa cum oamenii dau bani pe cadourile de Craciun, la fel vor da bani pentru siguranta lor, siguranta nationala si mentinerea pacii pe Pamant, iar pentru aceste lucruri vor da bani tot timpul anului.

Imagineaza-ti ca tu dai bani catre “cineva”, ca acel “cineva” sa te protejeze de un pericol care tot el l-a inventat. Asta este terorismul! O masina care produce non-stop bani.

Guvernele i-au bani din taxe, produc arme care o parte din ele se duc la armata, iar cateva “scapa” la grupari de teroristi. Apoi teroristii vin intr-o tara, ciudat, doar in cele vestice, care sunt foarte departe de ei, in special in America, si incearca sa faureasca felurite ipostaze in care, din nefericire, se-ntampla sa moara oameni nevinovati.

Dupa asta, acel guvern “descopera” ca respectiva grupare terorista are legaturi puternice cu un guvern dintr-o tara care, culmea, se-ntampla sa fie bogata in petrol. Si isi trimit armatele acolo sa instaureze “Democratia” si sa extermine acele grupari teroriste. Bineinteles aceasta activitatea dureaza zeci de ani, ani in care oamenii is mulsi de bani pentru protectie si pace. Iar la final chipurile izbandesc sa faca “dreptate”. Insa mereu unul din teroristi scapa si pleaca in alta tara, tot bogata in petrol (de preferat), unde inventeaza o alta grupare terorista.

Apoi, in tarile “eliberate” se trimit alte trupe care mentin pacea si ordinea si care implica, fireste, alte costuri, doar ca acum plateste si guvernul nou instaurat din tara respectiva. Apoi acest nou guvern semneaza acte prin care da terenuri pentru exploatare anumitor firme din tara care a adus “pacea si democratia”. Tot firmelor din aceasta tara le mai da posibilitatea sa refaca infrastructura tarii iesita de sub jugul tiraniei sau a terorismului. Aici as putea da ca exemplu firma “Bechtel”, dar nu o fac pentru ca ar fi prea mult de explicat(cine intelege, pricepe).

Iar aceste lucruri se intampla de zeci si zeci de ani doar pentru ca Pamantul e rotund si unii vor sa-l domine. Razboiul nu s-a schimbat, este acelasi, insa prezentat sub alta forma.

Asa cum era “Crestinismul” pe vremuri, astazi unele tari propavaduiesc “Terorismul” si “Democratia” care defapt sunt unelte economice, chiar daca oamenii mor, nu toti si nu cine ar trebui.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol