Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

The Walking Dead

The Walking Dead

31.10.2012

Pentru ca tot acus e Halloween-ul, ma gandeam ca despre ce ar fi mai bine sa scriu decat despre un film apocaliptic si nu orice film ci unul cu zombi!!!!

Adevarul este ca din plictiseala poti descoperi felurite lucruri interesante. Practic acum ceva vreme nu avem absolut nimic de facut intrucat ma plictiseam ingrozitor de la o durere de masea si cum nu ma puteam concentra la nimic am zis ca e un timp propice de a vedea un serial.

Drept urmare am zis sa incerc sa vad The Walking Dead, chiar daca este un film cu zombie, subiect deja prea fumat din punctul meu de vedere si prea folosit de casele de film de la Hollywood, dar i-am acordat o sansa si a fost un lucru bun.

In pofida asteptarilor mele acest film m-a surprins in mod placut. Contrar filmelor cu zombi, acesta nu iti ofera violenta gratuita si continua pe toata durata lui,dimpotriva, este una dozata ce apare fix in momentele necesare. In rest, filmul se concentreaza asupra unui grup de oameni, a relatiilor dintre acestia si a acestora cu mediul inconjurator post-apocaliptic. Prezinta drama unor oameni, cum se descurca acestia intr-un mediu cu resurse de supravieturie aproape inexistente, de ce sunt ei in stare sa faca pentru a supravietui si speranta lor care ii face sa mearga mai departe.

Este un film cu suspans intens ce te tine cu sufletul la gura si curiozitatea sporita pe toata durata episoadelor.
Sincer sa fiu de la primul episod al primei serii si pana la al 3 lea a celei de a treia serie, nu m-am putut opri, creaza dependenta 🙂

De mentionat este ca totusi acele scene de violenta sunt unele destul de dure pentru gustul anumitor personaje, insa chiar si asa, The Walking Dead este un film serial ce merita vazut!

Trailer The Walking Dead:

Daca ti-a placut, distribuie acest articol