Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Ultima noapte de concediu, prima zi de munca

Ultima noapte de concediu, prima zi de munca

07.01.2013

Prima zi de munca dupa concediu, mai ales dupa cel de iarna cu sarbatorile aferente incluse, mi se pare crunta. Dupa ce ultima seara de concediu o petreci uitandu-te la filme sau prin baruri si cluburi cu prietenii, ca deh trebuie sa inchei cum iti place tie, a doua zi la munca, toata lumea e ingrozitor de plictisita. Parca toti sunt setati sa saboteze sistemul.

Nu ca nu ar fi lucruri de facut, dimpotriva, insa e starea aia de dupa leneveala, ghiftuiala si oboseala care-ti dicteaza ca singurul lucru de care esti apt cu adevarat este sa tii ochii intredeschisi. Si parca asa la orizont zaresti pe cate unu care se misca cu greu. Deh, sistem made in Romania, e de inteles. Cred ca nemtii deja zbarnaie la ora asta, insa sincer sa fiu nu-mi pasa. Oricum in tarisoara noastra, in luna Ianuarie, nici iarba nu creste, nici vantu nu bate si nici picior de om nu are bani, asa ca ce atata stres.

Poate pe Marti sau Miercuri, o sa ne activam putin, asta daca nu cumva ne ia vreo ninsoare prin surprindere si ramanem blocati in starea asta.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol