Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Un altfel de martisor

Un altfel de martisor

02.03.2013

1 Martie este ziua cand Primavara sa face anuntata si bineinteles se dau martisoare si flori fetelor. Insa, pentru persoanele speciale se merita si un martisor special. Drept pentru care m-am gandit la o bijuterie.

Asa mi-am adus aminte de un articol trecut, in care va povesteam despre magazinul online cu bijuterii, OnlineBijoux, unde poti gasi aproape orice bijuterie pentru orice buzunar. Am zis sa testez limitele acestui magazin si sa vad daca pot gasi o bijuterie suficient de expresiva incat sa transmita ideea de martisor.

Am accesat site-ul si am inceput sa caut cu atentie, prin multitudinea de bijuterii din argint, acest martisor special. Cum inelele au o semnificatie, poate, prea ampla, iar lantisoarele nu sunt la vedere, m-am orientat catre cercei, pandative si bratari.

Insa acest martisor trebuie sa fie simplu, nu prea elegant, destul de sugestiv sa zica “1 Martie”, vesel sa transmita ideea de “O primava frumoasa” si, bineinteles, sa nu fie prea scump. Asa ca i-am impus si un buget maxim de 100 lei.

Spre placuta mea surprindere, am reusit sa gasesc mai multe bijuterii care indeplineau aceste conditii.

Cercei si padativ am gasit la set. Sub forma de floare, din scoica montata pe argint inegrit si la doar 55.80Lei, acest set cu siguranta poate exprima ideea de primavara.

Cerceri din scoica si argint negru

Ca baratara, cel mai mult mi-a placut acest model.

Bratara din argint, cadou de Martisor

Simpla, vesela, dar eleganta, sugereaza perfect ideea de martisor.

Se pare ca pana la urma nu m-am inselat, pe BijouxOnline chiar poti gasi aproape orice bijuterie fara sa fie nevoie de un buget foarte mare.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol