Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Un tanar spune La revedere Vietii

Un tanar spune La revedere Vietii

18.12.2012

Astazi mi-am inceput ziua scriind despre Beniamin, pustiul care i-a cucerit cu piesa lui pe cei de la Morning Zu.

Acum este deja noapte si citesc pe internet tot felul de chestii. Ce s-a mai intamplat, ce urmeaza sa apara, dar ochii mi se opresc asupra unei stiri care m-a impresionat profund.

Vedeti voi, viata asta este precum o calatorie, pleci dintr-un punct cu un anume gand, ai o sumedenie de experiente, cunosti o multime de oameni, insa intr-un final trebuie sa-ti iei si “La revedere”.

Probabil ca majoritatea isi iau ramas bun instant, fara sa constientizeze, fara sa-si dea seama. Ei bine sunt si oamenii care cunosc cand aceasta calatorie se va sfarsi pentru ei. Au aflat-o pentru ca le-a spus-o doctorul.

Zach Sobiech este un tanar de 17 ani din Lakeland, Minnesota, ce a fost diagnosticat cu osteosarcom. O forma de cancer osos ce se intalneste cu precadere la copii. Insa uneori boala este ironica si nu isi respecta regulile.

Chiar daca mai are doar cateva luni de trait, in ochii acestui baiat poti vedea speranta si optimismul, dar nu pentru el ci pentru cei care vor beneficia, poate, de mostenirea ce o lasa.

Mostenirea lui Zach este una inestimabila, constient ca mai are foarte putin de trait, el si-a canalizat atentia, energia si tot restul vietii catre muzica.

Astfel, a compus o melodie prin care el isi ia “La revedere” de la viata, iar banii incasati de pe urma acesteia vor fi donati pentru descoperirea unui tratament de combatare a acestei boli.

Dar adevarata mostenire ce o lasa Zach este exemplul demn cu care acesta isi traieste putinul timp de viata ce i-a ramas. Peste el nu va cadea nici pamant, nici ciment, ci va cadea cortina!

Respectele mele sincere pentru acest om!

Aceasta este piesa lui Zach Sobiech, “Clouds”:

Mai multe despre el gasiti pe urmatorul site:

http://www.childrenscancer.org/zach/

Daca ti-a placut, distribuie acest articol