Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Unde a fugit Cristian Sima

Unde a fugit Cristian Sima

13.10.2012

Cristian Sima, presedintele Bursei din Sibiu, a fugit cu banii investitorilor. Aceasta este stirea care tine capul de afis a multor ziare atat din online cat si offline si despre care s-a discutat si analizat in mai toate talk-show-urile de la televizor.

Bineinteles, stirea nu este una sigura 100%,  si nu este o stire ci este inca o banuiala neconfirmata in totalitate. Se pare ca disparitia lui Cristian Sima, in privirea multor oameni si analisti, a facut din acesta o noua Elodie a mass-mediei.Personal nu pot fi de acord cu acest lucru si mai mult de atat, nu cred ca este bine sa transformam disparitia acestui om intr-un serial tv marca Dan Diaconescu.

Pentru mine lipsa lui Cristian Sima nu este o fuga ci mai mult o disparitie si ceea ce mi se pare cel mai ciudat la acest lucru, e faptul ca serviciile secrete nu stiu absolut nimic despre acesta. Foarte ciudat, tocmai el care era presedintele Bursei din Sibiu, o pozitie cheie in mersul banilor prin tara, si patronul unei firme ce presta servicii fara autorizatie in Romania, tu ca servicii secrete ce ascultii convorbirile te miri cui, sa nu stii nimic despre unde a disparut omul asta?

Mai amuzant si ciudat decat asta e aparitia unor scrisor, chipurile scrise de catre Cristian Sima, in care el vorbeste despre tot si mai ales nimic si care, scrisori, nu au legaturi intre ele, mai ales cand zici, cum a zis el, ca urmeaza sa faca cine stie ce marturisiri. Concluzia scrisorilor e foarte simpla, sa-i mai prosteasca pe prosti, sa mai dea de munca celor din mass-media si sa ne luam gandul de la el, intrucat el a disparut dintr-o cauza nobila si o deviatie de caracter.

In jurul disparitiei lui Cristian Sima pot crea multe scenarii, insa doar doua din ele imi atrag atentia in mod deosebit.

Intrucat este o disparitie perfecta, despre care nimeni nu stie absolut nimic, gandul mi se duce ca acest om datorita meseriei practicate si a cercurilor de oameni prin care umbla, a aflat mai mult decat trebuie sa afle si drept urmare dispartia lui devenise una obligatorie.

In al doilea scenariu, daca luam in calcul disparitia lui impreuna cu o suma importanta de bani si a faptului ca peste 2 luni urmeaza sa vina alegerile, ma duce cu gandul ca a reusit sa dispara fara urme, intrucat o parte din bani, una consistenta de altfel, a “donat-o” unei grupari politice foarte influente. Zic asta deoarece, nimeni in nici o tara, nu poate face o firma ce ofera servicii financiare fara sa fie reglementata de acel stat si mai ales,fara sa aibe relatii cu oameni politici din functii cheie.

Cat despre banii investitorilor, ei bine acestia isi vor recupera banii cand vor reusi sa-i recupereze si pagubitii de la Caritas.

Adio domnule Cristian Sima!

 

Daca ti-a placut, distribuie acest articol