Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Urasc ziua de Luni

Urasc ziua de Luni

29.04.2013

Astazi nu va mai povestesc ce am facut in week-end, dar va spun cat de mult urasc si “de ce” ziua de Luni.

Luni o urasc din toti rarunchi mei nu pentru ca e prima zi din saptamana si nici pentru ca incep munca. Dimpotriva, eu privesc Luni ca pe un nou inceput, in care pot face si demonstra ce nu am reusit saptamana care a trecut.

Urasc aceasta zi pentru ca atunci se trezesc toti, cei care nu te-au cautat si care nu ti-au raspuns, ca vor cate ceva. Astfel, cand iti bei frumos cafeaua si te uiti pe TODO-list-ul saptamanii, deschizi, ca omu, telefonu si cu mailul. Moment in care linistea s-a terminat, iar lista de prioritati o amani pentru ziua urmatoare, Marti.

Si asa ajungi ca acel TODO list sa nu se mai termine niciodata si sa devina si mai consistent. Dar astazi, nu!

Azi, va spun ca iubesc Luni pentru ca e prima zi din… concediul meu! Asa ca telefonul e in continuare pe silent, iar mailul este pe modul “OOO”, adica “Out Of Office”. 😀 Nu stiu cat de mult va intereseaza pe voi asta, insa sunt asa de mandru de ziua de azi incat am zis ca trebuie mentionata si marcata cumva.

Iar cei care azi muncesc, nu fiti tristi, urmeaza 1 Mai si Pastele! Asa ca va doresc, de pe acum, tuturor un concediu cat mai placut. 🙂

Daca ti-a placut, distribuie acest articol