Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Vanzare vila Iancu Nicolae

Vanzare vila Iancu Nicolae

23.03.2016

Vila de vanzare in zona Iancu Nicolae, una dintre zonele rezidentiale ale Bucurestiului. Vila are 5 camere, complet dotata si echipata, si se afla situata pe o strada mai putin circulata, oferindu-va astfel confortul total de care aveti nevoie.

Vila are o amprenta la sol de 136 mp, un regim de inaltime P+1 si o suprafata utila de 200 mp. Terenul total al vilei este de 519 mp din care curtea reprezinta 353 mp.

Construita in anul 2005 si reconditionata integral in 2012, aceasta vila se prezinta foarte bine din punct de vedere estetic, tehnic si functional, atat la interior cat si la exterior. Intretinuta excelent, nu necesita reparatii sau investii, este pregatita pentru a va muta imediat!

Curtea este foarte bine organizata. Aveti la dispozitie un garaj pentru o masina, platou pavat cu piatra naturala ce ar putea gazdui inca doua locuri de parcare si o alee de acces in casa. Gradina cu flori, pomi fructiferi si arbusti ornamentali, este irigata de catre un sistem automatizat. Pe langa acestea, curtea mai are si un loc de joaca pentru copii, foisor, barbeque si o terasa cu acces din living.

Pentru ca veni vorba de living, sa va prezentam vila si la interior. La parter avem 124 mp utili cu zona de dinning, living, camera de oaspeti, baie, bucatarie, camara, debara si hol. La etaj sunt disponibili 76 mp utili in care regasim o camera pentru copii, dressing, baie si un hol care duce catre o terasa cu o suprafata de 33 mp.

Din punct de vedere tehnologic vila este pusa la punct. Are centrala electrica cu termostat inteligent wi-fi, controlul se face de pe o aplicatie speciala ce poate fi instalata pe un smartphone. Sistem de paza si protectie cu monitorizare 24 ore prin BGS. Poarta electrica cu telecomanda pentru acces auto, videointerfon, internet, cablu tv.

Iancu Nicolae este o zona rezidentiala selecta, iar datorita acestei pozitionari vila are in apropiere zone de interes precum Baneasa City, padurea Baneasa, Atlantis Spa, World Class, scoli si gradinite private, clinici particulare si multe altele. Aeroporoturile sunt usor accesibile.

O vila de vanzare in zona Iancu Nicolae, cu zero la suta comision, reprezinta o adevarata oportunitate pentru o familie care doreste sa se mute intr-o casa la cheie! Vila este de vanzare exclusiv prin agentia imobiliara Gavriliu Imobiliare.

Mai multe detalii despre anuntul “Vanzare vila Iancu Nicolae – 0% comision [ ID 276926 ]” puteti gasi pe urmatorul link:
http://gavriliuimobiliare.ro/oferta/vanzare-vila-iancu-nicolae-0-comision-276926

Daca ti-a placut, distribuie acest articol