Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Vedetele din Romania

Vedetele din Romania

06.11.2012

Cand vine vorba despre vedetele din Romania ma umfla rasu’ intrucat tara asta nu are vedete!

In primul rand rolul de “vedeta” este inteles total gresit la noi in tara. Daca prezinti Meteo, Stiri, sau mai stiu eu ce emisiune sucita pentru cei cu sentimente de EMO nu te poti numi vedeta. Esti pur si simplu “prezentator tv”, fix cum scrie si in cartea ta de munca. Acest lucru e valabil si pentru aia cu impresii de vedete care vorbesc la Radio.

In America, daca tot e sa o ardem cu vedetisme, prezentatorii de Radio sau TV sunt considerati cel mult vedete de mana a doua sau a treia, dar nici decum vedete in adevaratul sens al cuvantului.

Vedeta este considerata acea persoana care canta, danseaza, joaca in filme, teatru, scrie poezie, scenariu de film, care practic a facut istorie si un renume in oricare din domeniile amintite.

Dar nu, la noi in Romania orice creatura care apare pe sticla, in ziar sau se aude in difuzorul de radio este considerata vedeta. Iar o vedeta de succes in Romania este una care prezinta Meteo si despre care a scris nu stiu ce ziar de scandal, ca ar fi supt nu stiu ce rahat, ca nu ma pricep la astea.

Vedete mai sunt considerate cele care isi fac tzatze ca de vaca si bot precum al calului si apoi vin invitate in fel si fel de emisiuni, ucigatoare de neuroni, pentru a se lauda.

In Romania avem vedete precum Bianca Dragusanu, Tonciu, Taranu cu Maserati, autointitulatele vedete de Radio si TV si multi alti inchipuiti si chinuiti de talente.

Deh, daca nu avem vedete reale sau nu vrem sa le promovam, intrucat prostia se vinde usor si pe bani multi, atunci hai sa le inventam.

Trist.. foarte trist, de asta nu am eu autografe ca nu am de la cine cere 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol