Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Pro TV justitiarul drepturilor de autor

Pro TV justitiarul drepturilor de autor

05.11.2012

Am auzit ca PRO TV, detinatorul site-ului Voyo.ro, s-a transformat intr-un justitiar al drepturilor de autor si a pornit o campanie prin care sa se inchida toate site-urile ce dau filme si seriale online ilegal. Sincer sa fiu, stirea asta m-a amuzat teribil intrucat se pare ca ma distreaza oamenii patetici.

Hai sa o luam logic si pe rand pentru a intelege ideea si a descoperi oamenii patetici care sunt amuzanti.

Site-urile precum Vplay.ro fac cel mai mic grad infractional de piraterie, daca putem sa spunem asa. In primul rand e vorba de seriale si nu filme de cinema, iar in al doilea rand ei doar hosteaza respectivele seriale, nu le urca ei, nu le distribuie mai departe. Practic asta e cel mai mic rau din toate relele de acest gen.

Dar intr-o zi, cei de la PRO TV s-au sculat cu fata la cearceaf si au zis sa faca ei dreptate. Astfel au realizat o campanie de inchidere a acestor de site-uri intrucat, vezi doamne, Voyo.ro de asta nu are clienti, pentru ca acestia vad filme pe site-uri cu continut detinut ilegal. Prin urmare am descoperit oamenii patetici si amuzanti.

Amuzant este faptul ca ei fac justitie pentru un continut al carui copyright nu il detin si in numele unor persoane si corporatii care nici nu i-au angajat pentru asa ceva. Sesizarea de inchidere a unui site cu filme detinute ilegal, nu poate fi facuta decat daca proprietarul sau proprietarii cu drepturi de copyright, adica drepturi de autor, asupra acelor filme nu fac plangere.

Pare ca se ca foamea de bani e atat de mare si Voyo.ro face atat de putini bani incat simt nevoia sa elimine orice tip de concurenta neloiala ce i-ar putea trage in jos, din nou patetic dar si amuzant. Asta pentru ca ei traiesc cu iluzia si speranta ca daca vor scapa de toate aceste site-uri, platforma Voyo.ro va face un mare bum si o multime de bani.

Ei bine, nu! Va face un mare fas si bani mult mai putini, deoarece vor atrage dispretul si ura oamenilor, care folosesc atat plaforma lor nenorocita cat si site-uri precum Vplay, datorita acestei campanii total nepopulare.

Stimati domni din conducerea Voyo.ro, daca vreti sa faceti “neste” bani nu va mai caliciti ca strica! Puneti mana si dati seriale de toate genurile si filme noi, intrucat nimeni nu o sa va plateasca voua abonament sa vada seriale precum “Tanti Florica” sau filme de pe vremea cand bunica baga ata-n ac fara ochelari.

Aliniati-va la gusturile si doleantele oamenilor de azi, daca tot faceti campanii, faceti campanii prin care sa aflati ce vrea omul sa vada, pentru ce ar plati bani. Dati dovada de marketing profesionist, pentru ca daca esti Voyo.ro unde pot vedea “Tzopai pentru tine” si “Unii au talent”, sa nu aveti impresia ca sunteti cei mai buni, pana acolo mai aveti cale foarte lunga!

Se pare ca e mai usor sa distrugi unele lucruri pentru a-l face pe al tau sa para mai bun decat sa-l imbunatatesti.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

oana

05.11.2012 la 09:46

Sunt extrem de indignata de ce am citit, stiam ceva, insa ceea ce face pro-tv e rusinos , ei cred ca daca inchid vplay-ul o sa ajung eu sa le platesc abonament pt jenantul ala de site? sa platesc sa ma uit la Lalalalal band sau mama lor? sa fim seriosi. Vplay e un site extrem de bine gandit, pe locul 10 in lume, variat si popular….so Fuck off!!!

oana

06.11.2012 la 07:50

NEWS FLASH!! VPLAY-UL nu mai merge:))