Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Week-end doar la sfarsit de saptamana?!

Week-end doar la sfarsit de saptamana?!

09.02.2013

Azi e Sambata, prima zi din Week-end! M-am trezit mai greu, deh.. saptamana ce a trecut si-a spus cuvantul, agitatie si multa munca. Cum stateam cu privirea pironita in tavan, ma gandeam ce minunat este Week-end-ul, e ca o briza de relaxare, un moment in care te poti deconecta.

De week-end majoritatea oamenilor isi fac planuri, se pregatesc sa plece in mici excursii sau la mari petreceri din care isi revin abia Luni dimineata. Insa eu consider ca cel mai minunat week-end e ala in care stai toata ziulica-n pat si lancezesti intr-o lene crunta. Week-end-ul e ca o sarbatoare!

Si pe bune ca este. Uitati-va cati oameni il asteapta si-l serbeaza cu fel si fel de poze si mesaje postate pe Facebook si alte retele de socializare. Ajung sa cred ca sfarsitul de saptamana este una din cele mai mari si dese bucurii ale oamenilor, precum o mica vacanta.

Insa stau si ma gandesc, de ce musai cele 2 zile libere din saptamana trebuie sa fie taman la sfarsit? Ce ar fi daca am putea ca aceste 2 zile sa ni le alegem oricand vrem noi in decursul unei saptamani?

Eu zic ca ar fi minunat si mai ales, extrem de util. Asa ca “Free Week-end!” 🙂

Daca ti-a placut, distribuie acest articol