Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

De ce asa?

De ce asa?

31.03.2013

Am lansat o tema pe Facebook prin care am rugat sa-mi se dea o idee, o propunere, despre care sa scriu. Sa spunem, o provocare.

Mai multi dintre prietenii mei din online, dar si dintre cei care citesc acest blog, au fost foarte prompti si le multumesc. Drept pentru care am sa incep cu prima idee propusa de Doru Nastase, scuze ca te dau in vileag, si anume “De ce asa?”

Curios am intrebat, “Asa ce mai exact?” si mi-a raspuns, “Asa in general”.

In general nu e nimic asa, ci cu un motiv.

De ce asa? Pai ca sa ma treci strada, de ramuri bat in geam, de frig ce e, de cald ce-ti este, de treci codri verzi ca sa vezi, de ce tare-i doru( nu Doru 😛 ). De flori de mar, de primavara, de cand eram copil, pentru ca speram, de sila, de mila. Dar mai ales pentru ca asa trebuie si altfel nu se poate.

Trebuie stiut ca “De ce asa?” este mama curiosilor si multumita careia avem raspunsuri. Fara “De ce asa?” noi, oamenii, nu am fi ajuns unde suntem.

Putem spune ca aceasta intrebare este unul din motoarele vietii care ne determina sa luptam, sa cautam si sa aflam. Cu aceasta intrebare ne cresc copii mari si noi imbatranim, iar raspunsurile care le aflam reprezinta singura mostenire adevarata ce o lasam in urma noastra.

*nota: Vrei sa-mi propui si tu o tema? Nimic mai simplu, click AICI si trimite-mi un mesaj. Vei fi anuntat pe mail de-ndata ce se publica articolul bazat pe tema data de tine.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol